Ανάπτυξη Mobile Application για Android & iOS & Web

Ανάπτυξη Mobile Application για Android & iOS & Web

Σύμφωνα με έρευνα για την παγκόσμια τεχνολογική καινοτομία,  η Ελλάδα έχει αναδειχθεί ως ένας από τους κορυφαίους τεχνολογικούς κόμβους του μέλλοντος και παίρνει πρωτιά στην Ανάπτυξη Mobile Application για Android & android & iOS. Μετά από τη Silicon Valley, η Ελλάδα κατατάσσεται από τα πιο σημαντικά μέρη για την τεχνολογία στον κόσμο σην κατασκευή εφαρμογών για κινητά και όχι μόνο. Ο κλάδος της τεχνολογίας στην Ελλάδα είχε μεγάλη αξία για την οικονομία τον τελευταίο χρόνο.

Όταν υπάρχει ζήτηση για περισσότερες εφαρμογές, θα υπάρξει επίσης ζήτηση για όσους μπορούν να τις κατασκευάσουν. Είναι λογικό να ψάχνετε για εξειδικευμένες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών που γνωρίζουν τη φόρμουλα που κάνει μια εφαρμογή επιτυχημένη στην άκρως ανταγωνιστική, αλλά και ακμάζουσα αγορά της Ελλάδας.

Η OBS Technologies ειναι μία απο της μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών στην Ελλάδα και είναι εδώ να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την δική σας mobile εφαρμογή.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!


Εδώ στο OBS Technologies, είμαστε πρόθυμοι να αμφισβητήσουμε τα παραδοσιακά όρια, αντιμετωπίζοντας όλες τις πτυχές της τεχνολογίας, από νεώτερες λέξεις-κλειδιά όπως το blockchain και το AR / VR έως την καλή παλιά ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.

Η υψηλότερη προτεραιότητά μας είναι να αναπτύξουμε προϊόντα που είναι αποτέλεσμα σκληρής έρευνας, ισχυρών αναλυτικών στοιχείων και βελτιστοποίησης πολλαπλών βημάτων για τη στρατηγική και την κατεύθυνση της εταιρείας σας. Ως αξιόπιστη ομάδα συμβούλων ανάπτυξης ψηφιακής ανάπτυξης, έμπειρων διαχειριστών έργων και εμπειρογνωμόνων UI / UX, επωφελούμαστε πλήρως από τις ευκαιρίες ή τα ανοίγματα που άλλοι θα μπορούσαν να χάσουν  παρέχοντας υπηρεσίες σε:

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Ανάπτυξη ιατρικών εφαρμογών

Σχεδίαση iPhone App

Mobile E-Commerce Development

IT Τεχνική Συμβουλευτική

Ανάπτυξη dApp

AR / VR: Toppler

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Alexa

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡOI APP DEVELOPERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Για την τελευταία δεκαετία, η OBS Technologies έχει κατασκευάσει βραβευμένες εφαρμογές για διάφορους πελάτες.  Οι ευέλικτες ομάδες μας από διαχειριστές προϊόντων, σχεδιαστές και ειδικοί ανάπτυξης εφαρμογών στην Ελλάδα συνεργάζονται για τη δημιουργία εφαρμογών για όλους τους τύπους πελατών, επιχειρήσεις και ιδιώτες .

Οι εφαρμογές μας προσπαθούν να αποτελέσουν εργαλεία και λύσεις που οι άνθρωποι βασίζονται καθημερινά. Εάν αισθάνεστε ότι η ιδέα της εταιρικής σας εφαρμογής για κινητά είναι στοιχειώδης, θα την φέρουμε στη ζωή ως ένα ψηφιακό προϊόν υψηλού επιπέδου που υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες.

Ανάπτυξη Mobile Application για Android & iOS & Web

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η OBS Technologies είναι μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά μεταξύ άλλων που δημιουργεί βραβευμένες, πρωτοποριακές εφαρμογές για νεοεμφανιζόμενες επιχειρήσεις και ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις. Η ομάδα προγραμματιστών, σχεδιαστών και στρατηγικών μας εξυπηρετεί την Ελλάδα μέσω των γραφείων μας που βρίσκονται στην Αθήνα. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση σχετικά με την δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές με βάση τις δικές σας ανάγκες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει την λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Στοχεύστε τους χρήστες των smartphones και των tablets με μια εφαρμογή.

Αναπτύσσουμε εφαρμογές για Αndroid, IOS (iPhone και iPad) και Windows Phone.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η ομάδα OBS Technologies αποτελείται από προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά, σχεδιαστές UX και UI, διαχειριστές προϊόντων και ειδικούς στην στρατηγική μάρκετινγκ που προβάλλουν το πάθος τους για όλα τα πράγματα σε προϊόντα που εκπληρώνουν το όραμά σας. Κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι αφιερωμένο στην παροχή του πιο ισχυρού καινοτόμου προϊόντος που βασίζεται στην ανάλυση, το οποίο θα ενισχύσει την ψηφιακή παρουσία της εταιρείας σας πάνω από άλλους ανταγωνιστές.

Η OBS Technologies διαθέτει μια ποικιλία δεξιοτήτων που μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε με εξειδίκευση τις υπηρεσίες μας ώστε να είναι συμβατές με όλες τις ανάγκες της εταιρείας σας σε στρατηγική, σχεδιασμό και ανάπτυξη. Η διαδικασία της εταιρίας μας βοηθάει να μετατρέψουμε τις γενικές ιδέες σε συγκεκριμένες λύσεις. Διασφαλίζουμε ότι κάθε λύση που παρέχουμε αποτελείται από μια ψηφιακή, μία επί του προϊόντος και μία εταιρική στρατηγική που ο πελάτης μπορεί να είναι ευχαριστημένος.

Συμβουλεύουμε, στρατηγικοποιούμε και εκτελούμε. Είναι τόσο απλό. Οι ευέλικτες και αποτελεσματικές διαδικασίες μας βοηθούν τους πελάτες μας να εντοπίσουν το πλήρες δυναμικό πίσω από το προϊόν τους – απλά το φέρνουμε στη ζωή με έναν άψογο κώδικα, κομψό σχεδιασμό και στρατηγική εμπνευσμένη από δεδομένα.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – AGILE APP

Εισέρχεστε στο ταξίδι της ανάπτυξης εφαρμογών με την ιδέα μίας εφαρμογής που θέλετε να φέρετε στη ζωή. Αλλά αρκεί μόνο αυτό; Όχι, αυτή είναι μόνο η αρχή. Μπορεί να αγγίζει ίσα ίσα το επίπεδο της επιφάνειας της λύσης που χρειάζονται οι πελάτες. Θέλετε να συνεργαστείτε με μια ομάδα που μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι αναζητούν οι χρήστες. θέλετε να έχετε κατά νου τα καλύτερα συμφέροντα του χρήστη.

Εγγυόμαστε την επιτυχία σε πολλά από τα προϊόντα μας με ιδεασμό, ανακάλυψη, δοκιμή και επανάληψη. Αυτό είναι το θέμα άλλωστε, η ευελιξία: η δημιουργία του προϊόντος επαναληπτικά και σταδιακά. Η ευελιξία όχι μόνο αποδεικνύει ότι είναι αποτελεσματική και αλάνθαστη, αλλά μας επιτρέπει (και εσάς) να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα, αφού κατασκευάζουμε μόνο αυτό που είναι απολύτως απαραίτητο.

Η δημιουργία μιας εφαρμογής χωρίς συνεχείς δοκιμές δημιουργεί απρόβλεπτους κινδύνους που καθίστανται ολοένα και πιο δύσκολο να διορθωθούν, δημιουργώντας το τέλειο σενάριο για έναν πονοκέφαλο. Από την άλλη μεριά, η ευελιξία συμβάλλει στον περιορισμό αυτού του κινδύνου επιτρέποντας στις ομάδες μας να χρησιμοποιούν ασύγκριτη ευελιξία και να χτίζουν τις εφαρμογές σε μικρότερα τμήματα. Με ευελιξία, στέλνουμε γρήγορα και συχνά. Οι μεθοδολογίες της επιτρέπουν στις ομάδες μας να αναγνωρίσουν καλύτερα τις διαδρομές για την εφαρμογή και να βρουν καλύτερες ευκαιρίες όταν εμφανιστούν.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Όταν ξεκινάμε τα προϊόντα, τα φροντίζουμε κατάλληλα για τις ανάγκες των χρηστών προσφέροντας την μέγιστη εμπειρία στους πελάτες τους και υψηλού επιπέδου απόδοση επένδυσης (ROI) για τις εταιρείες – εργάζονται σε ένα παράλληλο κομμάτι. Οι υπεύθυνοι προϊόντων και επιχειρηματικής στρατηγικής ασχολούνται με μια σκληρή έρευνα που εστιάζει στα δεδομένα, η οποία θα μας δώσει ένα σχέδιο της λύσης που ίσως θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αφού αναλύσουμε την ιδέα του προϊόντος καθώς και την προβλεπόμενη αξία του, ευθυγραμμίζουμε τα ευρήματά μας με τους επιχειρησιακούς στόχους σας.

Αρχίζουμε με έναν περιορισμένο αριθμό sprint για να ταιριάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ιδέες στο ελάχιστο σύνολο χαρακτηριστικών.

Μόλις δημιουργήσουμε μια βιώσιμη απάντηση στις βασικές επιχειρηματικές σας και τις σχετικές με το προϊόν ερωτήσεις σας , θα προχωρήσουμε στη φάση σχεδιασμού και ανάπτυξης για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας. Διεξαγόμενη από την επίμονη ομάδα μηχανικής, σχεδιασμού, προϊόντος και οικονομικών, κάθε διαδοχική έκδοση θα βοηθήσει στην άσκηση βασικών χαρακτηριστικών για μελλοντικά sprint – και θα είμαστε πολύ πιο κοντά στην προβολή ενός προϊόντος για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι.

APP DESIGN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η διαδικασία μας είναι αρκετά απλή. Κατά τη διάρκεια των πρώτων μας σπριντ σχεδιασμού των προϊόντων, ερευνούμε και αναλύουμε την αγορά, αναπτύσσουμε τα ενδεχόμενα πρωτότυπα και συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε. Όταν φτάσουμε στο στάδιο της κατασκευής και του πρωτοτύπου, μπορούμε να μεταβούμε σε σπριντ σχεδιασμού και ανάπτυξης που μας επιτρέπουν να χτίσουμε μυς πάνω στον σκελετό της εφαρμογής.

 

ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Ο στόχος μας με τα σπριντ σχεδιασμού και ανάπτυξης είναι να φτιάξουμε ένα προϊόν που μπορεί να κυκλοφορήσει με την ελάχιστη δυνατή του αξία. Χτίζουμε ό, τι χρειαζόμαστε, στη συνέχεια δοκιμάζουμε στην αγορά για να αντλήσουμε πληροφορίες από τους χρήστες. Αφού ολοκληρώσουμε με τα βασικά, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και επαναλαμβάνουμε το σετ χαρακτηριστικών του προϊόντος και παρέχουμε επιπλέον λεπτομέρειες όπου χρειάζεται.

Στόχος μας είναι μια ψηφιακή στρατηγική η οποία θα συνεχίσει να καθοδηγεί το προϊόν σας μετά την έναρξη του. Το μετά είναι εξίσου σημαντικό με τη διαδικασία και θέλουμε οι πελάτες μας να είναι σίγουροι ότι είμαστε εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

IOS APP DEVELOPERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Έχουμε μια αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα στην OBS Technologies που βρίσκεται στον τεχνολογικό κόμβο της Ελλάδας για να σας παραδώσει τα πιο πρωτοποριακά, mobile προϊόντα που θα διαταράξουν τη βιομηχανία των iOS. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε κανονικές εφαρμογές – θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τον κόσμο της τεχνολογίας παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών iOS που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Γιατί πρέπει να βρίσκεστε στο App Store:

Όταν το App Store ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008, ήταν ένα χρυσωρυχείο που περίμενε να εξερευνηθεί. Τώρα εξακολουθεί να είναι μια πλούσια οικονομία που υπόσχεται τις πιο πρωτοποριακές εφαρμογές πρώτης τάξεως για τους χρήστες της Apple.

Το 2018, το App Store πραγματοποίησε 46,6 δις δολάρια – σχεδόν διπλάσιο των εσόδων από το Play Store. Σε σύγκριση με τους χρήστες Android, οι χρήστες του iOS έχουν υψηλότερο ετήσιο εισόδημα και επίπεδο εμπλοκής. Αυτό τους επιτρέπει να πραγματοποιούν περισσότερες αγορές εντός εφαρμογής, καθώς αναγνωρίζουν την αξία στις εφαρμογές που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν λήψη.

Επειδή υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός τύπων συσκευών της Apple, η ανάπτυξη εφαρμογών iOS είναι επίσης σημαντικά ταχύτερη. Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη εφαρμογών Android είναι 30-40% πιο αργή από την ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone – και ο χρόνος είναι χρήμα.

 

ANDROID APP DEVELOPERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Οι προγραμματιστές εφαρμογών Android στην Ελλάδα γνωρίζουν τόσο παραδοσιακές όσο και νεότερες μορφές τεχνολογίας, είτε πρόκειται για αναγνώριση κειμένου, ανίχνευση προσώπου, σάρωση γραμμωτού κώδικα ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά MLKit. Δεν πιστεύουμε στην λήψη επιτυχημένων εφαρμογών iOS, τη φόρτωσή τους με υπερβολικές λειτουργίες και τη μετατροπή τους σε Android. Τα χτίζουμε από το μηδέν, δημιουργώντας ιδέες και ερμηνεύοντας τα για μια καλύτερη εμπειρία χρηστη που, ενώ είναι εμπνευσμένη από τις εφαρμογές του iOS, μοιάζει και φαίνεται σαν σε Android.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει το Android, κάνοντας το Play Store τη μεγαλύτερη οικονομία εφαρμογών μέχρι σήμερα. Με ένα τόσο ευρύ φάσμα χρηστών, κινητές συσκευές συμβατές με Android και επίπεδα προσβασιμότητας, η ανάπτυξη εφαρμογών Android επιτρέπει μεγαλύτερη ανάπτυξη και υψηλότερη κατάταξη μέσω της φυσικής ενσωμάτωσης με την Google. Το Play Store είναι επίσης πολύ λιγότερο αυστηρό από την πολιτική έγκρισης της Apple, καθιστώντας ευκολότερη την εκκίνηση εφαρμογών Android. Και παρόλο που η ανάπτυξη εφαρμογών Android μπορεί να είναι πιο αργή, τροφοδοτείτε το προϊόν σας σε μεγαλύτερο αριθμό συσκευών Android σε χρήστες σε όλο τον κόσμο – υπάρχουν χρήματα που μπορούν να παραχθούν εδώ.

Συνεργαστείτε με έναν προγραμματιστή εφαρμογών στην Ελλάδα σήμερα

Οι αριθμοί τα λένε όλα: η Ελλάδα γίνεται μια δύναμη για όλα τα τεχνολογικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Η OBS Technologies εργάζεται για τη δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων που θα συμβάλουν στο λαμπρό μέλλον της ανάπτυξης εφαρμογών της Ελλάδας. Και ακόμα κι αν δεν είστε βασισμένοι σε αυτό το θορυβώδη τεχνολογικό κόμβο, οι ομάδες μας είναι έτοιμες να δουν το έργο σας και να δημιουργήσουν την καλύτερη εφαρμογή που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την ανάπτυξη της OBS Technologies , την ανάπτυξη εφαρμογών στην Ελλάδα ή απλά θέλετε να μας μιλήσετε, πάρτε το τηλέφωνο: είμαστε εδώ για να εργαστούμε για εσάς.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας