Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας


Η OBS Technologies έχει μια ομάδα δημιουργικών ατόμων που βοηθά τις επιχειρήσεις να δώσουν αξία στην επιχείρησή σας, μέσα από έναν άψογο σχεδιασμό. Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας βοηθά τους πελάτες να αναγνωρίζουν εύκολα τις επιχειρήσεις. Το να έχετε, απλά, μία επιχείρηση δεν θα σας βοηθήσει. Πρέπει να δημιουργήσετε μια σημαντική παρουσία για να σας αναγνωρίζει το ακροατήριό σας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ομάδα ειδικών της υπεύθυνης δημιουργίας και διαχείρισης εταιρικής ταυτότητας. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο που καθρεπτίζει τις επιχειρηματικές σας υπηρεσίες και δημιουργεί τη δική σας ταυτότητα στην αγορά.

Αυτό είναι δυνατόν με την εταιρεία OBS Technologies, η οποία είναι επίσης γνωστή ως μία δημιουργική εταιρία σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας που υπάρχουν στην αγορά. Έχουμε μια πολύ εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών και τεχνικών, οι οποίοι έχουν εργαστεί σε φημισμένες εταιρίες που μπορούν να σχεδιάσουν μια εταιρική ταυτότητα στα μέτρα της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να επιτευχθεί η ανάπτυξη της επωνυμίας σας και όλοι σας οι στόχοι.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Διαδικασία Σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας


Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι μοναδική στον κλάδο της. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στους πελάτες σας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον σωστό τρόπο. Το πιο ελκυστικό μέρος των προσφορών σας τοποθετείται στρατηγικά. Κάνουμε μια αξιολόγηση του ανταγωνισμού που έχετε στην αγορά και δημιουργούμε μια εταιρική ταυτότητα κατάλληλη για να προσελκύσουμε νέους πελάτες.

Η δική σας επιχείρηση πρέπει να γίνει ελκυστική και πολύτιμη. Αυτό είναι που μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σήμερα. Δεν περιοριζόμαστε στις υπηρεσίες μας σε κάποια συγκεκριμένη χώρα. Σας εξυπηρετούμε ως εταιρία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε διαφορετικά είδη βιομηχανιών.

Υπάρχει απίστευτα πολύς ανταγωνισμός στην αγορά, γι’ αυτό και εσείς θα πρέπει να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Θα πρέπει να αφήσετε το δικό σας σημάδι στον χώρο του επαγγέλματός σας, και να μείνετε ανεξίτηλοι στο μυαλό των πελατών σας. Μέσα από τις υπηρεσίες μας γραφικού σχεδίου μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ταυτότητα που να σας κάνει να ξεχωρίζετε από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια μοναδική εικόνα για τους πελάτες – στόχους. Αυτή στη συνέχεια θα προσελκύσει και θα  πείσει τους εν δυνάμει πελάτες σας να κάνουν μια αγορά ή να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας.

Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μάθουν οι άλλοι άνθρωποι για το προϊόν σας. Δημιουργεί μεγαλύτερο αντίκτυπο αν επιλέξετε ένα στοχευμένο πλήθος ανθρώπων που θα έχουν σημασία για εσάς. Δεν έχει νόημα να απευθυνθούμε σε ένα μεγάλο μέρος του πλήθους. Η ταυτότητα που δημιουργείτε θα είναι κάτι που θα θυμούνται και θα βλέπουν ξανά και ξανά. Ο κύριος στόχος που έχουμε κατά την δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας είναι ότι δεδομένου ότι υπάρχουν πληθώρα άλλων εταιρειών που μπορεί να προσφέρουν παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες, πρέπει να είστε διαφορετικοί από τους άλλους και να μην χαθείτε σε αυτή τη θάλασσα από επιχειρήσεις. Μέσω των υπηρεσιών μας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποιοτική εικόνα των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Αυτό είναι που δημιουργεί την πραγματική εντύπωση στους μελλοντικούς σας πελάτες.

branding.png

Μέθοδοι δημιουργίας Εταιρικής Ταυτότητας


Αποτελεσματική Γραφιστική

Οι υπηρεσίες γραφιστικής μπορούν να αποδώσουν μεγάλη αξία στη δημιουργία της ταυτότητας των προϊόντων σας στο μυαλό του κοινού σας. Μέσω των υπηρεσιών γραφιστικής, μπορείτε να παρουσιάσετε τις προσφορές σας με τον ευκολότερο και πιο φιλικό τρόπο ώστε να πείσετε τους πελάτες σας. Έχουμε ένα σύνολο από εξειδικευμένους και έμπειρους σχεδιαστές που μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά σχέδια που σίγουρα μπορούν να στρέψουν την παλίρροια των καταναλωτών προς την επιχείρησή σας. Αυτά τα σχέδια δεν σημαίνουν μόνο τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού λογότυπου. Έχει να κάνει περισσότερο με τη στρατηγική δημιουργικότητα που μπορεί να μαγνητίσει το κοινό σας.

Η απαίτηση για μοναδική συσκευασία προϊόντων

Οι απαιτήσεις για την ανάπτυξη της συσκευασίας διαφέρουν από τη μία εταιρεία στην άλλη. Αλλά το στοιχείο που πρέπει να θυμόμαστε είναι κατά πόσον η δημιουργία συσκευασιών που γίνεται ταιριάζει με την εταιρική ταυτότητα. Σε περίπτωση αναντιστοιχίας, το αποτέλεσμα μπορεί να μην αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι μοναδικές ιδέες για συσκευασίες θα σας βοηθήσουν στην αναγνώριση των προϊόντων της επιχείρησής σας.

Δημιουργία οπτικού αντίκτυπου

Αφού ολοκληρωθεί το σχέδιο για τη δημιουργία ταυτότητας, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να δοθεί είναι η δημιουργία οπτικού αντίκτυπου (visual impact). Κάθε φορά που ένας πιθανός πελάτης αναζητά έναν πάροχο υπηρεσιών ή μια εταιρεία που πουλάει ένα προϊόν που ο πιθανός πελάτης επιθυμεί, θα τον προσελκύσετε περισσότερο μέσω του οπτικού μέσου. Οι σχεδιαστές μας μπορούν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο πλέγμα αντίκτυπου οπτικού μέσου το οποίο έχει ως σκοπό να μαγνητίζει τους πιθανούς καταναλωτές. Μπορούν να σκεφτούν και να δημιουργήσουν ένα τέτοιο σχέδιο που θα γοητεύσει για το κοινό, αλλά θα αντιπροσωπεύει και την επιχείρησή σας. Μπορούν εύκολα να δουν την εταιρία σας από την μεριά σας για να καταλάβουν τι θέλετε πραγματικά. Μπορείτε να στηριχθείτε σε αυτά τα σχέδια και να επηρεάσετε το μυαλό των πελατών σας.

Προετοιμασία επαγγελματικών καρτών

Η δημιουργία μιας επαγγελματικής κάρτας που να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και να έχει το κατάλληλο σχεδιασμό, μπορεί να σας φαίνεται σαν κάτι εύκολο και απλό, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι. Για το σχεδιασμό μιας επαγγελματικής κάρτας, η απλή τοποθέτηση του λογότυπου σας στην κάρτα δεν θα δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι εξαιρετικοί σχεδιαστές μας θα ανακαλύψουν τα σχέδια που θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο και αυτά που θα δώσουν μεγαλύτερη αξία στην επιχείρησή σας στα μάτια των πελατών.

Δημιουργία logo

Είναι σημαντικό να έχετε ένα λογότυπο με το οποίο να μπορεί να αναγνωρίσει ο κόσμος το αντικείμενο της επιχείρησής σας. Ακόμη, το logo της επιχείρησής σας πρέπει να είναι ξεκούραστο στο μάτι, εύκολο να το θυμάται το κοινό σας και να συναρπάζει. Αυτά, και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά, τα γνωρίζει η έμπειρη ομάδα μας. Γι’ αυτό και μετά από μια πρώτη γνωριμία με εσάς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας θα είμαστε έτοιμοι να σας φτιάξουμε το τέλειο λογότυπο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ιδεολογίας και της επιχείρησης σας.

Δημιουργούμε μια εξωπραγματική ιστοσελίδα

Μια δημιουργία ιστοσελίδας έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη στο σημερινό επιχειρησιακό σενάριο. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε όχι μόνο στο μάρκετινγκ αλλά και στο να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας. Μπορείτε να ενημερώσετε το κοινό σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την εταιρική σας ταυτότητα. Μπορούμε να το καταφέρουμε και αυτό για εσάς. Στην OBS Technologies διαθέτουμε τους καλύτερους ειδικούς στο λογισμικό, εκείνους που έχουν την τεχνογνωσία να δημιουργήσουν τις ιστοσελίδες που θα καταπλήξουν τους πιθανούς σας πελάτες, και που θα τους κάνουν να πραγματοποιήσουν, όχι μία αλλά, πολλές αγορές.

Όλα αυτά γιατί θέλουμε η εταιρική ταυτότητα της επιχείρηση σας να μείνει χαραγμένη στο μυαλό τον πελατών σας.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας